Cickafark tea hatása a cisztára

A cickafarkfű tea hatása a cisztára

Interneten fellelhető irások azt mesélik, hogy a cickafark tea jótékony hatással van a petefészekben található cisztákra. A cickafark teából körülbelül naponta 1 csészényit, belsőleg javasolnak. Másnap pedig a diófalevéllel felváltva, körülbelül 2 hónapig kúraszerűen. Ezután legalább 1 hónap szünetet javasolt tartani, majd ismételni.

Belsőleg úgynevezett hüvelyöblítést ajánlott végezni este, lefekvés előtt közvetlenül, úgy hogy minnél mélyebben eljuthasson a méhszájhoz. Irrigátort patikában lehet vásárolni. A cickafarkfűvet éjszakára ajánlott rátenni a hasra kívülről. Gyűjtsünk össze egy nagyobb adagot ami az előző napokból megmaradt cickafarkfűvek, majd ha összegyült akkor langyosra meelgítve, gézbekötve helyezzük el éjszakára a hasra kívülről. Majd dunszt kötést javasolt használni (Fóliával körbe tekerni a testet a gézben lévő cickafarkkal).

A cickafarkfű tea ciszta miatti alkalmazása akkor segíthet?

Van rá esély, hogy segít. Hisz olvashatóak az interneten olyan élménybeszámolók, hogy p3-as szintről sikerült p2-es szintre levinni a cickafar teával. Viszont ellenjavaslatot olvashatunk abban az esetben, amikor egy nő fogamzásgátlót szed, vagy daganatos illetve, terhes.

Fontos: Itt is fontos leírnunk, hogy egyeztessen kezelőorvosával.

Cickafark tea hatása a cisztára 1

Cickafarkfű tea

990 Ft

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0