Breakfast tea

Breakfast tea

Az angolszász vidékeken közkedvelt teakeverék a breakfast blend (keverék). Nevéből egyértelműen tudhatjuk, hogy reggeli fogyasztásra alakult ki. Az erősebb és koffeintartalomban is kimagasló teák tökéletesen kitudják váltani a reggeli kávét. Karakteres ízük miatt, tejjel szokták lágyítani és cukorral édesíteni.

Breakfast tea alap teái

Az önmagában is koffein gazdag és ízében is karakteres indiai Asszammal alapozzák meg a breakfast teák erősségét. Ez adja, a gerincét a teának ezt egészítik ki Ceylonnal és más fekete teákkal, amik az ízét adják a keveréknek.

Breakfast tea legismertebb fajtái:

• English breakfast tea
• Scottish breakfast tea
• Irish breakfast tea
Itthon a Scottish és az Irish breakfast tea még nem igazán ismert, de egyes helyeken már kapható. A három tea közül a Scottish a legerősebb. Egy kicsivel lemaradva tőle az Irish jön az erősségben és őket követi az English. Napi 3-4 csésze tökéletesen fedezi a koffein szükségletet. A kávéval ellentétben, hosszan tartó éber nyugodtságot érzünk egy-egy csésze elfogyasztása után.

Breakfast tea típusairól megjelent cikkeink:

Tudod hogy kell tökéletes teát készíteni? Ha nem akkor ez most neked szól!

Összeszedtük egy 20 oldalas e-bookban, hogyan kell elkészíteni valódi és gyógyteákat. 1 oldal 1 tea így az instrukciók mellett találsz egy rövid ismertetőt is a teához. Finom teákat kívánunk és nefeledd teázz társaságban! 

Adatvédelem és GDPR

Email cím felhasználása Marketing célra

Teazzunk

You have Successfully Subscribed!