Köhögéscsillapító tea

Miért igyunk teát köhögéscsillapításra?

köhögéscsillapító tea

Amellett, hogy sok gyógytea igen hatásos a köhögéscsillapításban amellett sem mehetünk el, hogy ez egy természetes és hatásos ellenszer. Több évszázadnyi bizonyítékkal. Manapság is előszeretettel, használják fel gyógyszerek előállításra azokat a hatóanyagokat, amiket ezekből a gyógynövényekből nyernek ki, hogy utána borsos áron eladják számunkra. Egy gyógy tea nem csak költség kímélőbb, de jó eséllyel hatásosabb is, mint a vény nélkül kapható pirulás megoldások.

Tea köhögésre

Jó pár gyógynövény teája segít a makacs köhögéscsillapításában. Ezek közül a kakukkfűvel (link) a szurokfűvel (link), bodzával (link) már foglalkoztunk bővebben is. Mindegyik gyógyteában az a közös, hogy köptető hatása miatt, segít a váladékot feloldani a torokban. Emellett antibakteriális hatást is kifejtenek a torokban ezzel fertőtlenítve a baktériumoktól.

Köhögéscsillapító tea témában megjelent cikkeink

Tudod hogy kell tökéletes teát készíteni? Ha nem akkor ez most neked szól!

Összeszedtük egy 20 oldalas e-bookban, hogyan kell elkészíteni valódi és gyógyteákat. 1 oldal 1 tea így az instrukciók mellett találsz egy rövid ismertetőt is a teához. Finom teákat kívánunk és nefeledd teázz társaságban! 

Adatvédelem és GDPR

Email cím felhasználása Marketing célra

Teazzunk

You have Successfully Subscribed!