Prosztata tea

prosztata tea a kisvirágú füzike

Prosztata ellen: A kisvirágú füzike

Prosztata tea bántalmak ellen az egyik kiemelkedően hatásos gyógynövény a kisvirágú füzike és a belőle készült tea. Ha többet szeretnél megtudni a nővény gyógyhatásairól.
A füzikéből teát készítve kioldhatjuk a béta-szotoszterint ami segítségével harcba szállhatunk a jóindulatú prosztata megnagyobbodásnak. Nem csak prosztata betegségekre hatásos a füzike tea, hanem más vizeléssel kapcsolatos nyavalyák kezelésében is segítségünkre lesz.

Népi orvoslás által ránk hagyott prosztata tea recept

prosztata tea orvoslás

Egy púpozott teáskanál (3 g) kisvirágú füzike szárított tea keveréket 2,5 dl vízzel leforrázzunk. Majd 15- 20 percig ázni hagyjuk. A tea tetejére kiült hártyát szürcsöljük le és csak ezután szűrjük le a teánkat. Azért szükséges a hártya elfogyasztása is mert ebben koncentrálódik a legtöbb hatóanyag.
Ha a prosztata megnagyobbodás kezelésére használjuk a teát, akkor is legfeljebb csak 2 csészével fogyasszunk. Ha megelőzésként, akkor kúraszerűen évente 1-2 hónapig heti 2-3 csészével igyunk meg. Miden esetben éhgyomorra fogyasszuk a teát.

Prosztata tea témájában eddig megjelent cikkeink

Tudod hogy kell tökéletes teát készíteni? Ha nem akkor ez most neked szól!

Összeszedtük egy 20 oldalas e-bookban, hogyan kell elkészíteni valódi és gyógyteákat. 1 oldal 1 tea így az instrukciók mellett találsz egy rövid ismertetőt is a teához. Finom teákat kívánunk és nefeledd teázz társaságban! 

Adatvédelem és GDPR

Email cím felhasználása Marketing célra

Teazzunk

You have Successfully Subscribed!