Pure tea

Mi az a Pure tea?

Pure teát könnyű összekeverni a közismert márkával, mert úgy is használják. Viszont az igazán nagy teás tudja, hogy a pure mint “tiszta” értendő. Tehát a pure tea az tiszta teát jelent, ennek ellentéte a teakeverék.

Pure tea hatása:

Pure tea hatása nagyon szerteágazó, hiszen nagyon sok különböző teából készítenek tisztán előállított teát. Tehát a tea hatása attól a teafajtától függ, amelyből elkészítjük.Pure tea hol kapható?

Pure tea nagyon sok webáruházban kapható, de a legnagyobb választékot az amazon tea kínálatában találod.

Pure tea ára:

A pure avagy a tiszta teákat aránylag olcsón beszerezhetjük. Ha nem vagyunk nagyra vágyóak akkor pure fekete tea fajtákból már kaphatunk 40 Grammot 1100 Ft-ért is. Viszont ha egzotikusabb pure teára vágyunk akkor vehetünk Da-Hong Pao Teából 100 Grammot csupán 20375 Forintért.

Megéri-e a Pure tea vásárlás?

Mi teásként azt gondoljuk hogy a pure teát illetve a kevert teát (például a fekete tea keverék) mindig akkor fogyasszuk mikor arra van szükségünk amelyet adni tud. Itt a teák hatására gondolunk. Szóval szerintünk igen, megéri.Tudod hogy kell tökéletes teát készíteni? Ha nem akkor ez most neked szól!

Összeszedtük egy 20 oldalas e-bookban, hogyan kell elkészíteni valódi és gyógyteákat. 1 oldal 1 tea így az instrukciók mellett találsz egy rövid ismertetőt is a teához. Finom teákat kívánunk és nefeledd teázz társaságban! 

Adatvédelem és GDPR

Email cím felhasználása Marketing célra

Teazzunk

You have Successfully Subscribed!