Diófalevél tea hajra

Diófalevél tea hatása hajra

A diófalevél felhasználásáról rengeteg verzió kering, az egyik legelismertebb, hogy a diófalevél hajmosásra kiváló! Fényesebbe teszi és minimálisan színező hatása is van, ami azt jelenti, hogy világosabb hajúak számára lehet, hogy gondot okoz az elszíneződés. Egyébként ha ez meg is történik, elég hamar kikopik, szóval nem kell megijedni tőle.

Diófalevél egyébként féreg, baktérium vírusölő és gomba ölő tulajdonságokkal is bír, ezért vannak akik a korpásodásra vagy éppen a fejbőrön kialakult ekcámájuk kezelésére használják. Ezen felül a fejbőr PH értékét is helyre teheti, mivel tonizáló hatású. Ha ez mind nem lenne elég, akkor azt is leírjuk, hogy más oldalakon az is olvasható, hogy vérkeringés javító, így a hajhagymák és a hajnövekedésre is jótékonynak tartják.

Ha hajmosásra szeretnéd használni, akkor egy teáskanálnyit leforrázhatsz, majd miután kihűlt, akkor hajmosás után ezzel leöntheted. Illata nem erős, nem rossz így akár rajta is hagyhatod.

 

Diófalevél tea

990 Ft

Diófalevél tea hajra

Diófalevél tea hajhullásra

Mint az említettük fentebb, több helyen is olvasható, hogy mivel vérkeringés serkentő és így a hajhagymáknak is jót tesznek, így segítik a hajnövekedést.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0