Diólevél tea szemre

Diólevél tea hatása a szemre

A szemgyógyászat egy rendkívül fontos terület, hiszen a látásunk megóvásában és gyógyításában az orvossal történö konzultáció a legjobb döntés mielőtt bármilyen kezelésben belekezdünk otthon. Ezért azt ajánljuk, hogy mielőtt elkezdené az otthoni kezelést bármely módon, előtte egyeztessen kezelőorvosával.

Az interneten fellelhető rengeteg írásból az gyüjthető össze információként, hogy vannak akik borogatásnak használják a diófalevél teáját. A gyógynövény használatáról szóló irományok kettő darab növényt nevez meg, mint szemmóvó. Az egyik a diófalevél a másik pedig a szemvidítófű.  Leginkább árpára írják, hogy a diófalevél teája jó hatással van mint borogatás. 

Kötőhártya-gyulladás kezelése diófalevél teával

Erre a betegségre is több helyen olvasható, hogy ajánlják mint kezelés. (Megoldásra itt is azt javasoljuk, hogy egyeztessen orvosával.) Egy fél deciliter forró vízzel forrázuk le 5 gram diófalevelet. Ezután pamaccsal vagy csak az ujjunkat belemártva felvihetjük az csukott szemhéjra. Ha esetleg befolyik a szemünkbe nem kell megilyedni. A diófalevél teája kívülről is tehát a csukott személyhon keresztül is felszívódik és a szem ereit tisztítja és erősíti. Oldja a meszes lerakódásokat. A borogatást naponta többször is ajánlott elvégezni.

Extra tipp a diófalevél szemre való használatára

Jó lehet még: Árpára, szaruhártya gyulladásra és kötőhártya gyulladásra, kezdődő szürkehályogra is.

 

diólevél tea hatása szemre

Diófalevél tea

990 Ft

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0