Fehér tea

Fehér tea elkészítése

Fehér tea előállítása egy kicsit más mint a többi teáé, de szerencsére az elkészítését nem befolyásolja. Ugyan úgy kell elkészíteni, mint bármilyen más teát. Ha érdekel, hogy hogyan kell elkészíteni egy teát akkor olvasd el ezt a cikkünket is: fehér tea elkészítése

Fehér tea

Pai mu tan tea ár

Megrendelem

Fehér tea fogyasztása

A fehér tea fogyasztása a többi társával szemben nem a koffein tartalma miatt tűnhet jó választásnak. Hanem inkább azért, mert antioxidánsokban és vitaminokban gazdag, illetve könnyedebb íz világa van.

Fehér tea hatása

A fehér teáról elmondhatjuk, hogy szervezetünkre nézve a legegészségesebb tea. Úgy tartják, hogy pozitív hatással van a belső szervi gondokra illetve külsőleg is gyógyhatású. Erről bővebben a Fehér tea hatása olvashatsz.

Fehér tea koffein tartalma

Mint ahogyan azt feljebb is leírtuk a Fehér tea koffeint tartalma nagyon alacsony. Ez miatt nem biztos, hogy reggelre ezt választanánk élénkítőnek. Viszont mivel egészséges, ezért akár napi 3-5 csészével is nyugodtan fogyaszthatjuk.

Tudod hogy kell tökéletes teát készíteni? Ha nem akkor ez most neked szól!

Összeszedtük egy 20 oldalas e-bookban, hogyan kell elkészíteni valódi és gyógyteákat. 1 oldal 1 tea így az instrukciók mellett találsz egy rövid ismertetőt is a teához. Finom teákat kívánunk és nefeledd teázz társaságban! 

Adatvédelem és GDPR

Email cím felhasználása Marketing célra

Teazzunk

You have Successfully Subscribed!