Fekete tea a zsírégető és élénkítő csoda

A fekete tea magas koffein tartalma amely élénkítő hatású, rendkívüli módon hozzájárul a fogyáshoz és az egészséges életmódhoz való energiaszint megtartásához. Ami a fogyókúra vagy/és sportoláskor igazán jól jön. Ezen kívül természetesen nem szabad megfeledkezni a magas polifenol tartalmáról se, mely a zsírégető folyamatokat indítja el szervezetünkben. Ezen kívül az emésztésünket is segíti így a fogyókúra alatt kevesebb vagy speciális ételt is segít jobban megemészteni, így hatásosabban kinyerni a szükséges anyagokat szervezetünk részére.


fekete tea fogyókúra

Fekete tea fogyókúra

Fekete teával fogyókúrázni nem egy gyors folyamat. Aki erre vállalkozik vagy ezt választja akkor azzal érdemes tisztában lennie, hogy ez sem csodaszer. Nem fog tudni 1-2 hét alatt Május végén Június első hetére bomba bikini alakot összehozni. De komolyabbra véve a fekete tea fogyasztó hatása elismert, működő dolog.Fekete tea fogyasztása fogyókúra esetén

A fekete teát ajánlott forrón inni főétkezések után, körülbelül 2-3dl elég is lehet. Így kimaxolható a fekete tea fogyasztó hatása, illetve az eredmény.
Ha tejjel kívánod fogyasztani az sem gond, mert a tejjel kevert/hígított fekete tea hatóanyagai nem gyengülnek. De arra azért figyeljünk oda, hogy a tej ha lehet legyen zsírszegény.

Ha esetleg nem tudod, hogy milyen fekete teát vagy azt tartalmazó italt keress, akkor mi segítünk ebben is:

  • Chai tea – Indiából származik, melynek tenin nevű hatóanyaga szintén a zsírégetést indítja be, fekete tea az alapanyaga.
  • Az általános vagy más néven “Konzum fekete tea”

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Tudod hogy kell tökéletes teát készíteni? Ha nem akkor ez most neked szól!

Összeszedtük egy 20 oldalas e-bookban, hogyan kell elkészíteni valódi és gyógyteákat. 1 oldal 1 tea így az instrukciók mellett találsz egy rövid ismertetőt is a teához. Finom teákat kívánunk és nefeledd teázz társaságban! 

Adatvédelem és GDPR

Email cím felhasználása Marketing célra

Teazzunk

You have Successfully Subscribed!