Fekete tea hajra

Fekete tea mellékhatása ha a hajad miatt használod

A fekete tea kiváló hatással van az egészségre, a bőrre és a hajra, de azt nem szabad elfelejteni, hogy mértékkel kell fogyasztani. A fekete teának nagy mennyiségben olyan mellékhatásai lehetnek, mint az emésztési problémák, visszerek, álmatlanság, savasság és szívdobogás.

Fekete tea hajra

Darjeeling tea – Fekete tea

2 990 Ft

English Breakfast tea - fekete tea

English Breakfast tea – fekete tea

2 990 Ft

Hogyan hat a fekete tea a hajra?

Fekete tea a hajra nagyon jó hatással van! A teában lévő koffein csökkenti a fejbőr DHT szintjét ami a hajhullás felelőse. Lényegében a fekete tea sűrűbbé teszi a hajat és csökkenti a hajhullást.  A koffein serkentő hatása felgyorsíthatja a hajnövekedést. De azért ne essünk túlzásba. A magas koffein veszélyes lehet!

Továbbá akár hajat is moshatunk a fekete teával hiszen akkor a haj fényes, ragyogó és természetes módon sötétebb lesz. Ehhez adjon 5 csésze forró vízhez 4 teafiltert. Miután visszahűlt és langyossá vált, akkor öntse a fejére és a haját tekerje egy törülközőbe. 2-3 óra elteltével a megszokott módon hajat moshatunk.

+1 Érdekesség a fekete teáról ha hajra alkalmazod.
Mivel a fekete tea természetes színezőanyag, ezért a fekete vagy barna hajú embereknek jó alternatívája lehet a mesterséges hajszínezők helyett. A fekete tea sötétíti a hajat, valamint fényessé teszi, és kiemeli a haj természetes fényét.

Fekete tea hajra való hatásai összegezve:

  • Serkenti / javítja a hajnövekedést.
  • Hajszinezőként is használható  (leöblítve fekete teával fényes, ragyogó és természetesen sötétebb lesz.)
  • Erősíti a hajszálakat a hajhagymától a hajvégekig.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0