Szálas zöld tea elkészítése

Az egyik legfontosabb, hogy mindig minőségi szálas teát vásárolj. A másik fontos hozzávalója a megfelelő minőségű víz, melynél rendkívül fontos, hogy minél alacsonyabb legyen az ásványi anyag tartalma.

Szálas zöld tea elkészítése
Bancha tea ár
Tea webáruház

Zöld tea elkészítésének menete

Egy bögre esetén:

  • 5 Gramm zöld tea
  • 2,5 Dl alacsony ásványanyag tartalmú víz

A zöld tea leveleket egy kancsóba rakjuk. A vizet felforraljuk, majd miután vissza hűlt 70-75 Fok közé akkor leöntjük vele a teát. A hőmérsékletnek fontos szerepe van, ezért ajánlott mindenképp betartani. Ezután a leöntött zöld teát hagyjuk állni egy percig. Ezután fogyasztható. 🙂



Fontos! Az első főzet mindig a legerősebb, ezért ha koffein érzékeny vagy, akkor ajánlatosabb a második leöntést fogyasztani!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Tudod hogy kell tökéletes teát készíteni? Ha nem akkor ez most neked szól!

Összeszedtük egy 20 oldalas e-bookban, hogyan kell elkészíteni valódi és gyógyteákat. 1 oldal 1 tea így az instrukciók mellett találsz egy rövid ismertetőt is a teához. Finom teákat kívánunk és nefeledd teázz társaságban! 

Adatvédelem és GDPR

Email cím felhasználása Marketing célra

Teazzunk

You have Successfully Subscribed!