Zöld tea koffeintartalma

A zöld tea koffeintartalma (Tein tartalma) már régóta köztudott és elismert. Viszont a zöld teánál a magas cserzőanyag tartalom miatt a koffein felszívódása mérséklődni fog illetve az élénkítő hatása is. Ez abból fakad, hogy a zöld teát a fekete teától eltérően máshogy kezelik. Mivel a zöld teát nem fermentálják. Ettől függetlenül viszont a az is befolyásolhatja a koffein tartalmát, hogy milyen teacserjéből készült.


Koffeinmentes zöld tea

Koffeinmentes zöld tea

A koffeinmentes zöld tea tényleg létezik! Csak éppenséggel félig téves az állítás mivel abban is van koffein, csak éppen közel se annyi mint a többi társaiban.Ilyen például a koffeinmentes China Sencha zöld tea. Amely nevét arról kapta, hogy a “Sencha” technikával készített. Amely annyit jelent, hogy a levelekből eltávolítják a koffeint, így válhat még többek körében élvezhetővé ez a fajta zöld tea. ( Például a koffein érzékenyek körében )Zöld tea koffeintartalma mg

A zöld tea koffeintartalma mg-ban átlagosan:

  • 34 miligramm

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szeretnél 20% kedvezményt?

Levelező listánkra való feliratkozással küldünk számodra egy 20% kedvezményt biztosító kupon kódot a Fika Tea 4Íz tea válogatásához. Továbbá időnként érdekes teás olvásni valót. Teázz társaságban! 

Adatvédelm és GDPR

Email cím felhasználása Marketing célra

Teázzunk

Sikeresen feliratkoztál! Hamarosan megkapod a kupont!