Zöld tea szoptatáskor jó ötlet?

Mielőtt zöld teát innánk szoptatás előtt kérdezzük meg a háziorvosunkat ez a legfontosabb!

A zöld tea a fekete teával ellentétben nem fermentálva van, hanem gőzölve vagy pirítva. Ez azt jelenti, hogy a jótékony hatású vegyületei megmaradnak, mint például a vitaminok, kalcium, cink, fluorid, magnézium, és koffeint illetve cserzőanyagokat.


Zöld tea fogyasztása szoptatáskor

Zöld tea szoptatáskor a koffein miatt?

A zöld tea fogyasztása szoptatás alatt megoszlató kérdés, a koffein tartalma miatt. De ezt persze mindenki maga döntse el, illetve kérdezze meg gyógyszerészét vagy a kezelő orvosát.

Ha viszont a magas koffein miatt nem fogyasztanánk akkor érdemes megismerni a fehér teát amely koffeinmentes teaFONTOS: A cikk végén fontosnak érezzük megjegyezni azt a tényt, hogy semmilyen doktori címünk nincs. Így ez a cikk inkább csak egy egyszerűbb tudást ad arról, hogy általánosságban mit mondanak mások arról, hogy zöld tea szoptatás alatt jó ötlet-e.Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Tudod hogy kell tökéletes teát készíteni? Ha nem akkor ez most neked szól!

Összeszedtük egy 20 oldalas e-bookban, hogyan kell elkészíteni valódi és gyógyteákat. 1 oldal 1 tea így az instrukciók mellett találsz egy rövid ismertetőt is a teához. Finom teákat kívánunk és nefeledd teázz társaságban! 

Adatvédelem és GDPR

Email cím felhasználása Marketing célra

Teazzunk

You have Successfully Subscribed!