Fehér tea rendelés

Fehér teát érdemesebb-e rendelni mint személyesen megvásárolni üzletekben? Attól függ, hogy mit részesítünk előnyben. Azt, hogy megvizsgálhatjuk kézből, ami azért jó mert sajnos egyes webáruházakban elég szegényes a termék leírása. Ezért jobb személyesen, offline üzletben megvenni. Kivéve, ha a talált webáruházban megfelelő a leírása a fehér teának. Ez azért fontos, mert a fehér teából több fajta létezik.


fehér tea hol kapható

Fehér tea ár

A fehér tea ára nagyon ingadozó, vásárolhatunk akár “SILVER NEEDLE” fehér teából 100G-ot 7990 Ft-ért de kaphatunk ha lejjebb megyünk akár “WHITE MOON” Fehér teából vásárolhatunk 3000 Ft-ért 100G-ot.Fehér tea vásárlás

Megéri-e a fehér tea? Abban az esetben ha nem a gyógyhatásai miatt vásároljuk, mivel a fehér tea inkább élvezeti tea, amelynek íze hosszan tartó és édeskés. Ezért bizonyos körökben igazi ínyencségnek számít.

One thought on “Fehér tea hol kapható

  1. Pingback: Fehér tea hatása | Kategória - Teázzunk.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Tudod hogy kell tökéletes teát készíteni? Ha nem akkor ez most neked szól!

Összeszedtük egy 20 oldalas e-bookban, hogyan kell elkészíteni valódi és gyógyteákat. 1 oldal 1 tea így az instrukciók mellett találsz egy rövid ismertetőt is a teához. Finom teákat kívánunk és nefeledd teázz társaságban! 

Adatvédelem és GDPR

Email cím felhasználása Marketing célra

Teazzunk

You have Successfully Subscribed!